A Flama Protect, som experts en sistemas contraincendis...

boques biesBOQUES CONTRA INCENDIS (BIE)

La seva obligada instal·lació depèn de diversos factors, com poden ser el tipus d'activitat desenvolupada, la superfície on es desenvolupa la mateixa, la càrrega de foc existent o el nivell de risc..

Les boques d'incendi equipades són elements de lluita contra el foc, d'instal·lació obligada en determinats usos i activitats, tenen com a missió proporcionar aigua de forma immediata i continuada per poder extingir el foc o refredar superfícies per evitar que el foc endavant i intentar controlar-lo. Són especialment útils en les primeres fases d'un incendi.

La seva obligada instal·lació depèn de diversos factors, com poden ser el tipus d'activitat desenvolupada, la superfície on es desenvolupa la mateixa, la càrrega de foc existent o el nivell de risc.

Les boques d'incendi equipades poden ser de mànega semirígida (BIE-25 mm) o amb mànega plana (BIE-45 mm).

Les BIE-25 mm poden ser utilitzades per una persona sense necessitat de formació especial és per aquesta raó que s'instal·len sobretot aparcaments i locals i les BIE- 45 mm funcionen a una major pressió i per tant el personal ha d'estar familiaritzat amb l'ús de les mateixes i se solen instal·lar en naus industrials amb riscos alts.

Instal·lació obligatòria per normativa en aparcaments tant privats com públics, locals i naus industrials.


Con la tecnología de Blogger.

FLAMA PROTECT © 2020