A Flama Protect, som experts en sistemas contraincendis...

mantas ignifugasMANTA IGNÍFUGA

La manta ignífuga empra per sufocar focs petits. És molt important disposar d'aquest element ja que, quan conats de foc, utilitzar extintors o aigua pot resultar contraproduent.En cas que hi hagi una persona amb roba en flames, el procediment és molt senzill: simplement s'ha d'embolicar amb rapidesa a l'individu per extingir l'oxigen i aconseguir apagar el foc.Permet als seus usuaris cobrir-se amb ella i facilitar la fugida de les línies de foc com poden ser passadissos, habitacions o escales, reduint el risc de patir cremades.

En cas que hi hagi una persona amb roba en flames, el procediment és molt senzill: simplement s'ha d'embolicar amb rapidesa a l'individu per extingir l'oxigen i aconseguir apagar el foc. Permet als seus usuaris cobrir-se amb ella i facilitar la fugida de les línies de foc com poden ser passadissos, habitacions o escales, reduint el risc de patir cremades.

Es recomana la seva instal·lació en àrees amb persones amb mobilitat reduïda com geriàtrics, llars d'infants o hospitals, on l'evacuació sempre resulta més lenta de la desitjada i el risc de cremades és més gran.

La manta ignífuga ofereix una protecció dels empleats i dels béns i gràcies a la seva lleugeresa pot ser utilitzada per qualsevol.

Cal senyalitzar la seva ubicació amb una placa.


Con la tecnología de Blogger.

FLAMA PROTECT © 2020